Yhdellä tuotteella täydelliset ja trendikkäät kulmakarvat

Yhdellä tuotteella täydelliset ja trendikkäät kulmakarvat
kulmakarvat

Kulmakarvat ovat mielestäni tärkein osa meikkiä. Jos pidän meikittömiä päiviä meikkaan kuitenkin lähes poikkeuksetta kulmakarvat. Olen tottunut käyttämään useampaa eri tuotetta kulmissa, jotta saan kulmameikin kestämään koko päivän. Kulmasaippua, kulmageeli ja kulmakynä ovat olleet tähän asti toimivin combo, mutta nyt ihan sattumalta nappasin kaupasta testiin tuotteen joka osoittautui käytössä täydellisten kulmakarvojen luottotuotteeksi. Tosiaan tällä yhdellä ainoalla tuotteella saan meikattua täydelliset sekä trendikkäät kulmakarvat ja juuri sellaiset joita olen tavoitellut. Hyvä puoli tässä on myös se, että kyseinen tuote maksaa alle 5 euroa.

Omat kulmakarvani ovat hyvin vaaleat tai oikeastaan niin vaaleat, että jos en värjäisi niitä niin tuskin kulmia edes huomaisi. Tästä syystä kestovärjään kulmat kotona 3-4 viikon välein. Olen miettinyt vuosien saatossa niin microblading-kulmia kuin kulmien laminointia. Tosin olen kuullut ja lukenut huonoja kokemuksia siitä millaiset microblading-kumat ovat useampi vuosi käsittelyn jälkeen ja tästä syystä en halua omakohtaista kokemusta asiaan. Kulmien laminointia haluaisin kokeilla, mutta en ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt täältä Kotkasta sopivaa tekijää ja Helsinkiin erään ystävän käsittelyyn en vain ole saanut aikaiseksi lähteä. Olen myös sitä mieltä, että en halua mitään pysyviä vuosia kestäviä käsittelyjä etenkään kasvojen alueelle.

Täydelliset kulmakarvat – Essence brow styling soap set

Olen kokeillut lukuisia eri kulmatuotteita kuitenkaan löytämättä sellaista jolla saisin meikattua laminoidun näköiset trendikkäät kulmat, jotka kestäisivät aamusta iltaan. Ihan sattumalta nappasin kaupasta ostoskoriin Essence brow styling soap setin, ilman sen erityisempiä odotuksia tuotteelta. Lähinnä halusin mielenkiinnosta kokeilla voiko tätä edullista vaihtoehtoa edes verrata kalliimpiin kulmatuotteisiin. Jo ihan ensimmäistä kertaa tuotetta käyttäessä olin ihan myyty.

kulmakarvat
kulmakarvat

Jos haluat itse kotona tehdä kulmameikin joka muisututtaa kulmien laminointia niin Essense brow styling soap set tuotteen kanssa se onnistuu vaivattomasti. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että tällä tuotteella kulmakarvat kestävät koko päivän paikoillaan. Jos omissa kulmissa on olemassaan hyvä väri niin tämä yksi ainoa tuote riittää kulmameikin tekemiseen. Kulmasaippua on väritön joten jos omat kulmat kaipaavat sävyä kannattaa kulmasaippuan jälkeen piirtää kulmakynällä hennosti kulmakarvojen suunnan mukaisesti saadaksesi lisää tuuheutta sekä väriä kulmiin. Kulmasaippuan mukana tuli pieni harja joka tekee tuotteen käytöstä helppoa.

Olen kokeillut useita eri kulmatuotteita ja kulmageelin sijasta tykästynyt erityisesti kulmasaippuan käyttöön. Olen myös käyttänyt monia eri kulmasaippuoita ja tämä Essencen tuote meni heittämällä ykköseksi. Suosittelen kokeilemaan tätä jos olet haaveillut luonnollisista ja laminoidun näköisistä kulmakarvoista kotikontein.

Lue myös

Kumman valitset? Carita vs. Karoliina

Mikä on suhtautumiseni rahaan ja säästämiseen?

Kuka on Carita Toronen?

Seuraa somessa Carita Toronen: Instagramissa @caritatoronen ja Facebookissa @caritatoronenofficial

Unelma yhtälö: Instagramissa @unelmayhtalo ja Facebookissa @unelmayhtalo

Terveisin Carita Toronen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku