Kevään suosikkiasut x Carita

Kevään suosikkiasut x Carita
kevään suosikkiasu

Kevät on siitä ihanaa aikaa, että saa pukeutua kevyemmin ja toppavaatteet voi huoletta jemmata vaatekaapin perälle pitkän talven jäljiltä. Tänä keväänä itseasiassa otin hieman liian aikaisen varaslähdön kevääseen ja jouduin kaivamaan pestyt ja säilöön laitetut toppatakit takaisin, kun takatalvi saapui yllättäen. 😀 Tämän kevään suosikkiasut koostuvat yksinkertaisista ja ajattomista vaatekappaleista joita on helppo yhdistellä lähes minkä tahansa kanssa.

KEVÄÄN SUOSIKKIASUT

Jakku on ihanan klassinen ja ajaton vaatekappale sekä samalla tämän kevään ehdoton suosikki. Se sopii niin arkiseen kuin juhlavaan kokonaisuuteen. Tänä keväänä olen ensisijaisesti miettinyt vaatteiden mukavuutta ja pukeutunut ihanan rentoihin asukokonaisuuksiin. Jakku on tyylikäs yhdistää jopa yksiväriseen mustaan tai beigeen treenihousuun sekä toppiin. Musta jakku on löytynyt jo vuosia vaatekaapistani, mutta viikonlopun Helsingin reissulta bongasin tämän ihanan vaaleanbeigen jakun ja ostin sen sillä hetkellä omakseni, sillä juuri tällaista olin aiemmin keväällä etsinyt, mutta tuloksetta.

kevään suosikkiasu
kevään suosikkiasu
kevään suosikkiasu

Edelleen pukeudun kaikista mieluiten kapeisiin (yleensä vielä mustiin) pillifarkkuihin. Tosin tänä keväänä ihastuin myös suoran mallisiin housuihin ja uskokaa tai älkää, mutta jopa leveälahkeiset farkut löytyvät nykyään vaatekaapistani. 😀 Kevään tullessa saapikkaat, nilkkurit ja maiharit jäävät vähemmälle käytölle ja yhä useammin tennarit eksyvät jalkaan. Valkoiset tennarit tai mustat matalavartiset Converset sekä tyylikkäät ja klassiset aurinkolasit kruunaavat kevään asukokonaisuuden. Olen myös kevään aikana ihastunut erilaisiin hiusklipseihin ja hiussolkiin.

kevään suosikkiasu

Trenssi on myös kaunis ja tyylikäs valinta kevääseen. Tämän ihanuuden bongasin jo viime syksynä, mutta vasta tänä keväänä trenssi on päässyt enemmän käyttöön. Oli vuodenaika mikä tahansa niin musta, valkoinen ja beige ovat värit joista vaatekaappini sisältö pääosin koostuu. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kevään suosikkiasut näyttävät tältä!

Miltä sinun kevään suosikkiasu näyttää? Mitkä ovat vaatekaappisi ajattomia klassikoita?

Lue myös:

Kevään suosikkiasut x Karoliina

Saariston pannukakku

Mikä on suhtautumiseni rahaan ja säästämiseen?

Seuraa:

Carita Toronen Instagramissa @caritatoronen ja Facebookissa @caritatoronenofficial

Unelma yhtälö Instagramissa @unelmayhtalo ja Facebookissa @unelmayhtalo

Terveisin Carita Toronen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku