Kevään suosikkiasut x Karoliina

Kevään suosikkiasut x Karoliina
kevään suosikkiasut

Kevään ja kesän lähestyessä on ihana, kun voi vähentää vaatetusta ja kaivaa kevyemmät takit ja tennarit esiin. Mun kevään must juttu on aina ollut valkoiset tennarit ja sama jatkuu myös tänä keväänä. Kevään myötä vaatekaapista löytyy myös enemmän värejä ja tällä hetkellä kaikki eri pastellisävyt ovat omaan mieleen. Seuraavaksi pääsette näkemään parit mun tämän kevään suosikkiasut.

Kevään suosikkiasut

Tänä keväänä pitkästä aikaa käyttöön ovat päässeet jakut. Mielestäni jakku on helppo käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Se tekee todella tavallisesta asusta tyylikkään, mutta silti pitää asun arkisena. Valkoiset tennarit on myös todella varma valinta asuun kuin asuun ja sellaiset minulta löytyy keväällä lähes tulkoon poikkeuksetta asusta kuin asusta.

kevään suosikkiasut

kevään suosikkiasut

Pastelli lila on tällä hetkellä ihan yksi mun lemppari väreistä! Niin ihanan keväinen ja kaunis väri. Rakastan myös yhdistellä farkkua keskenään. Mielestäni farkut ja farkkutakki on todella toimiva kombo. Ja tähänkin asuun ehdottomasti valkoiset tennarit! Tässä olisi parit mun tämän kevään suosikkiasut. Millainen on sun kevään suosikkiasu?

Lue myös:

Saariston pannukakku

Viisi random faktaa minusta

Seuraa somessa:

Karoliina Pesonen Instagramissa @karoliinapesonenn

Unelma yhtälö Instagramissa @unelmayhtalo ja Facebookissa @unelmayhtalo

Terveisin Karoliina Pesonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku