Kuka on Karoliina Pesonen?

Kuka on Karoliina Pesonen?
Unelmayhtalo_Karoliina_Pesonen

Moikka just sulle sinne ruudun toiselle puolelle. Nyt olisi vuorossa toisen Unelma yhtälön perustajan esittely. Olen Karoliina Pesonen, mutta kavereiden kesken ihan vaan Karo. Olen 24-vuotias yrittäjä ja avopuoliso. Meidän pieneen perheeseen kuuluu myös karvainen koiralapsi Jada joka on reilu vuoden ikäinen staffordshirenbullterrieri. Työkseni toimin kauneusalalla parturi-kampaaja yrittäjänä. Aloitin hiusalan opinnot peruskoulun jälkeen vuonna 2013 ja kolmen vuoden opiskelun jälkeen valmistuin parturi-kampaajaksi. Ensimmäiset 5 vuotta työskentelin palkallisena työntekijänä mutta vihdoin ja viimein syyskuussa 2021 perustin oman toiminimen ja tällä hetkellä toimin täysipäiväisenä yrittäjänä. Yrittäjyydestä olin jo pitkään haaveillut ja syksy tuntui oikealta hetkeltä edetä uralla ja ottaa vihdoin yksi askel eteenpäin.

Unelmayhtalo_Karoliina Pesonen_Kahvi

Olen muutaman vuoden ajan päivitellyt sosiaalista mediaa epäsäännöllisen säännöllisesti. Viime aikoina somen puolella on ollut hieman hiljaisempaa mutta on aivan ihana päästä jälleen aktivoitumaan ja vieläpä näissä merkeissä. Pidän valokuvaamisesta sekä kuvattavana olemista. Kuvaamisen olen aloittanut todella nuorena ja itseasiassa mulla on pieni fun fact tähän väliin jota varmasti monikaan ei minusta tiedä. Olen nimittäin joskus monia vuosia sitten pitänytkin omaa valokuva blogia. Silloin rakastin luonnossa kuvailua ja blogi painottuikin lähinnä luonto/maisema kuviin. Tästä päästäänkin hyvin siihen, että rakastan luontoa todella paljon ja ennen kaikkea merta.

Merikaupungissa asustelevana ja koko ikänsä täällä asuneena en osaisi kuvitellakaan asuvani missään ellei meri olisi lähellä. Nautimme koiran kanssa lenkkeilystä ja meillä onkin aivan ihanat lenkkipolut kotimme lähellä jossa yhdistyy rauhalliset metsäpolut ja kauniit ranta maisemat.

Olen ehkä pieni kosmetiikka-addikti, tai en edes ehkä vaan minä olen! Minulla kaapit pursuaa jos jonkinlaisia tuotteita. Minulla ei yleensä ole yhtä tiettyä luotto tuotetta vaan tykkään vaihdella niin kosmetiikka kuin ihonhoito tuotteitakin.

Rakasta hyvää ruokaa, mutta pidän itseäni melko huonona kotikokkina. Välillä keittiössä on kiva kokeilla jotain uutta mutta melko simppelit arkireseptit on enemmän mun juttu (ja niissä saatan välillä jopa onnistuakin 😀 ). Mikäli haluan takuu varmasti saada täyden nautinnon ruokailusta niin käännyn mielummin ammattilaisen puoleen ja syön ruokani ravintolassa tai nappaan mukaan take away annoksen ja nautin sen kotona.

Unelmayhtalo_Sisustus_Karoliina

Me asustelemme tällä hetkellä rivitalo kaksiossa. Nautin sisustamisesta ja meidän kodissa näkyy paljon skandinaavista tyyliä. Viime aikoina olen hurahtanut boho tyyliin ja nyt haluan tuoda sitä myös pienen ripauksen meidän kotiimme. Tämä on meidän ensimmäinen yhteinen koti ja muutaman vuoden aikana sen ympärille on kertynyt paljon todella ihania muistoja. Rakastan todella paljon meidän kotia, mutta tulevaisuuden haaveena olisi kuitenkin rakentaa oma talo.
Toisena suurena unelmana on päästä etenemään yrittäjän uralla ja tavoitella niitä omia haaveita.
Haluan myös nähdä maailmaa ja päästä matkustelemaan. Koen sen todella mieltä avartavaksi ja haluan päästä näkemään mitä maailmalla on minulle antaa. Rakastan kesää ja lämpöä ja yksi unelma olisikin joskus päästä nauttimaan pidempi ajanjakso ulkomaan lämmössä keskellä meidän kylmää talvea.

Tulen jatkossa kirjoittamaan laidasta laitaan eri aiheista. Tulossa on mm. omaa arkea, kosmetiikan testailua ja kauneus vinkkejä, kodin sisustamista sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tervetuloa vielä minun puolesta tänne meidän Unelma yhtälön pariin.

Lue myös Kuka on Carita Toronen?

Seuraa somessa Karoliina Pesonen @karoliinapesonenn

Unelma yhtälö: Instagramissa @unelmayhtalo ja Facebookissa @unelmayhtalo

Terveisin Karoliina Pesonen

1 Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku