Kumman valitset? Carita x Karoliina

Kumman valitset? Carita x Karoliina
Carita x Karoliina

Blogista aiemmin tuttu kumman valitset postaussarja saa taas jatkoa. Tällä kertaa valitsimme aiheet pitkälti vuodenajan mukaan ja vaihtoehdot liittyvät vahvasti syksyyn. Hauska huomata kuinka valintamme tällä kertaa poikkeavat toisistaan. 😀

Kumman valitset?

Kynttilät vai kausivalot?

Carita: Kynttilät. Yksi parhaista asioista syksyssä on käpertyä illalla työpäivän päätteeksi viltin alle ja nauttia pimenevistä illoista kynttilänvalossa. Pimeät syysillat ja kynttilät ovat täydellinen combo tunnelmalliseen iltaan.

Karoliina: Ehdottomasti kynttilät. Syksyssä yksi parhaimmista asioista on pimenevät illat ja kynttilän valo sekä lämpö. 

Ruska pohjoisessa vai loma etelän lämmössä?

Carita: Loma etelän lämmössä. Vaikka syksy on ihanaa aikaa niin silti viettäisin enemmän kuin mielelläni varsinkin marraskuussa loman ulkomailla ja nauttisin auringosta ja lämmöstä pimeyden ja sateen sijasta.

Karoliina: Tämä on myös todella helppo, loma etelän lämmössä. Rakastan ruskaa ja alkusyksyn kauniita värejä mutta kyllä kesä, lämpö ja rannalla löhöily vie silti ehdottomasti voiton! 

carita x karoliina

Kaakao vai glögi?

Carita: Glögi. Lievänä jouluhulluna aloitan glögin maistelun ja joulutorttujen paistamisen viimeistään lokakuussa (joskus jopa syyskuussa). Eli ehdottomasti glögi + rusinat ja manteli.

Karoliina: Vaikea valinta, mutta kyllä glögi taitaa viedä voiton. Ja ehdottomasti rusinoilla ja mantelilastuilla höystettynä. 

Elokuva vai sarja?

Carita: Elokuva. Ennen katselin paljon erilaisia tv-sarjoja, mutta tuntuu että pitkään aikaan ei ole tullut tarpeeksi koukuttavaa tai kiinnostavaa sarjaa jota jaksaisi seurata paria jaksoa pidempään. Netflix puolestaan on täynnä mielenkiintoisia elokuvia joista riittää katseltavaa vaikka syksyn jokaiselle illalle.

Karoliina: Kyllä mä ehdottomasti valitsen sarjan. Syksy on parasta aikaa kun telkkari on pullollaan uusia sarjoja ja tuntuu, että jokaiselle päivälle riittää katseltavaa.

Sienestys vai marjastus?

Carita: Sienestys. Super rentouttavaa viettää aikaa sienimetsällä. Sienestys on yksi syksyn kohokohdista, mutta myös pakko myöntää että jos metsässä on paljon hirvikärpäsiä niin innostus loppuu siinä tapauksessa lyhyeen.

Karoliina: Molemmista pidän mutta kyllä sienestys syksyisessä, rauhallisessa metsässä on enemmän mun juttu.

Äänikirja vai podcast?

Carita: Äänikirja. Aiemmin kuuntelin podcasteja, mutta nykyään olen innostunut puolestaan kuuntelemaan äänikirjoja. 

Karoliina: Mielummin podcast. Mulla on muutamat podcastit joita tykkään viikottain kuunnella. Muutaman kerran oon äänikirjoja aloittanut, mutta en tiedä mikä olisi tarpeeksi mielenkiintoinen jotta jaksaisin monta tuntia keskittyen kuunnella. 

Takkatuli vai nuotio?

Carita: Tekisi mieli valita molemmat, mutta koska tässä on pakko valita toinen niin… Toisaalta olisi ihana nauttia takkatulen lämmöstä sisätiloissa, mutta toisaalta syksyisen retken voisi mukavasti päättää nuotion ääreen… Valitsen silti näistä kahdesta takkatulen.

Karoliina: Takkatuli. Meillä ei valitettavasti kotona ole takkaa, mutta onneksi vanhempien luo voi pimeinä syysiltoina mennä takkatulen äärelle nautiskelemaan.

Lue myös:

Kumman valitset Carita x Karoliina

Mitä siskona oleminen on opettanut?

Seuraa Instagramissa: @unelmayhtalo

Facebookissa: @unelmayhtalo

Terveisin Carita ja Karoliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku