Kumman valitset? Carita vs Karoliina

Kumman valitset? Carita vs Karoliina
Kumman valitset

Joka päivä jokainen meistä tekee lukuisia valintoja. Tämän pohjalta halusimme aloittaa blogissa uuden hauskan haasteen ja julkaisemme toisinaan näitä kumman valitset -haasteita blogin puolella. Kumpikaan meistä ei ole mikään super hyvä tekemään valintoja joten jopa näitä valintoja tehdessä jouduimme hieman pohtimaan lopullisia päätöksiä.

Kumman valitset?

Kahvi vai tee?

Carita: Kahvi. Rakastan kahvia ja tätä kofeiinia sisältävää ihmejuomaa on tullut kulutettua viimeisten vuosien aikana urakalla. Kahvi on osa joka päiväistä elämää. Hyvä sekä laadukas kahvi on asia josta en tingi. Tummapaahtoinen kahvi lorauksella kauramaitoa on täydellinen kahvielämys joka piristää aina päivästä toiseen.

Karoliina: Kahvi. Päivä ei lähde käyntiin ilman kahvia ja sitä tulee juotua useampi kuppi päivässä, välillä ehkä vähän liikaakin. Tällä hetkellä kotoa kaapista löytyy mm. appelsiini- ja valkosuklaa kahvia ja olen viimeaikoina ollut jopa hieman koukussa erilaisiin makukahveihin. Kahvi tulee ehdottomasti juoda kauramaidon kera.

Aamu vai ilta?

Carita: Ehdottomasti ilta. Vihaan aamuja ja aikaisia herätyksiä. Kaikki tekeminen painottuu aina enemmän iltaan ja vaikka heräisin aikaisin aamulla niin tuntuu etten saa mitään järkevää aikaiseksi. Valvon mielummin illalla myöhään ja teen päivän tekemättömät askareet illalla jolloin saan tehokkaammin asiat hoidettua aamuun verrattuna.

Karoliina: Aamu. Rakastan herätä aamulla aikaisin. Yleensä aina myös vapaapäivinä laitan herätyskellon soimaan etten vaan nuku liian pitkään. Olen yleensä aamulla tehokkaimmillaan ja silloin on parasta hoitaa päivän välttämättömät askareet pois alta. Illalla on ihana vaan olla ja nauttia ajasta esimerkiksi sohvalla löhöillen ja telkkaria katsoen. 

Makea vai suolainen herkku?

Carita: Vaikea valinta, mutta suolainen. Suolaiset piirakat, voileipäkakku ja sipsit ovat kuitenkin enemmän mieleen kuin karkit ja muut makeat herkut.

Karoliina: Makea. Tämä on todella vaikea valinta, mutta kallistun kuitenki hieman enemmän makean puoleen. Rakastan erityisesti Fazerin suklaita, irtokarkkeja ja makeita leivonnaisia. 

Kevät vai syksy?

Carita: Kevät. Vielä viime syksynä olisin vastannut tähän syksy. Erityisesti tämän kevään aikana olen kuitenkin huomannut kuinka paljon kevät, valoisuus sekä päivien piteneminen vaikuttavat yleisesti mielen vireyteen ja voittavat mennen tullen syksyisen kynttilöiden polttamisen ja villasukat jalassa hengailun.

Karoliina: Syksy. Etenkin alkusyksy, ruska-aika ja pimenevät, tunnelmalliset illat! Kevät on myös todella ihanaa aikaa, mutta näin siitepöly allergisena kevät on aina myös inhottavaa aikaa, kun nenä vuotaa ja silmät kutisevat. 

9CD45D6C 4D42 46F1 898C FAFC3CFBCAC3

Maiharit vai tennarit?

Carita: Molemmat, mutta jos on pakko kerran valita niin tennarit. Vaikka kunnolliset maiharit ovat yhtä hyvät jalassa kuin tennarit niin tennarit kuitenkin sopivat useamman asun kanssa yhteen ja ovat monikäyttöisemmät. Juuri tämä kevät on parasta tennari aikaa ja maiharit olen pikkuhiljaa jemmannut kenkäkaapin perälle.

Karoliina: Tennarit. Molemmat ovat omaan mieleen, mutta tennarit vievät kuitenki voiton ja ennen kaikkea valkoiset tennarit ovat minun makuuni vaikkei ne yleensä kovin kauaa valkoisina säily. Ne ovat todella käytännöliset ja sopivat melkeinpä asuun kuin asuun ja on yleensä mukavat jalassa.

Lue myös

DIY Marimekko jakkara

Helppo ja nopea kana teriyaki

Seuraa Instagramissa: @unelmayhtalo

Facebookissa: @unelmayhtalo

Terveisin Carita ja Karoliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku