Mikä on Unelma yhtälö?

Mikä on Unelma yhtälö?
Unelmayhtalo

Ihan ensimmäisenä haluamme toivottaa juuri sinut tervetulleeksi uuden Unelma yhtälö blogin pariin. Aloitetaan olennaisimmasta asiasta eli tässä ensimmäisessä postauksessa kerromme mikä on Unelma yhtälö, ketkä tuottavat sisältöä Unelma yhtälössä ja mistä tämä kaikki sai alkunsa?

Unelma yhtälö

Unelma yhtälön takaa löytyy kaksi sisarusta Carita ja Karoliina. Meidän on useasti oletettu olevan kaksosia, vaikka todellisuudessa meillä on 7 vuoden ikäero. Siitä voi sitten jokainen tehdä omat päätelmänsä onko toinen meistä hyvin säilynyt vai toinen ikäistään vanhemman näköinen? Meitä yhdistää moni asia ja yhteiset kiinnostuksen kohteet. Sen lisäksi, että työskentelemme päivittäin samassa työpaikassa  ja vietämme vapaa-ajallakin paljon aikaa yhdessä niin päätimme aloittaa vielä tämän yhteisen projektin joka varmistaa, että saamme varmasti viettää tarpeeksi aikaa yhdessä.

unelma yhtälö

”Ajatus Unelma yhtälöstä sai alunperin alkunsa pienestä ideasta kahvikupin äärellä.” Ihan ensimmäinen ajatus tästä kahden sisaruksen yhteisestä blogista oli villi heitto kahvitauolla. Tuosta hetkestä lähtien ajatus on kutkutellut mielessä joten päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Jokunen kuukausi tässä on tehtykin hommia, luotu suunnitelmia ja rakennettu verkkosivuista kummankin silmää miellyttävä kokonaisuus.  Pakko sanoa, että kun kaksi ihmistä on samassa asemassa ja päätösvalta jakautuu tasan niin edes näin sisarusten kesken kaikesta ei voi olla täysin samaa mieltä. Meidät jo paremmin tuntevat läheiset ja perheenjäsenet tietävät kuinka samanlaisia olemme, mutta myös kuinka eroamme toisistamme ja osamme olla asioista eri mieltä.

Blogissa käsitellään meidän molempien yhteisiä kiinnostuksen kohteita kaikkea kauneudesta yrittäjyyteen, avointa puhetta rahasta ja säästämisestä aloittelijan näkökulmasta ja sijoittamisen alku metreistä. Kahden eri elämäntilanteessa olevan sisaruksen realistista arkea jota ei välttämättä kannata aina ottaa liian tosissaan. 

Tervetuloa seuraamaan meidän yhteistä uutta ja jännittävää alkua tämän blogin ja sisällöntuotannon parissa. Kiva kun oot mukana! ❤️

Seuraa meitä somessa Instagramissa @unelmayhtalo ja Facebookissa Unelma yhtälö

Terveisin Carita ja Karoliina

1 Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku