Unelma yhtälö

unelma yhtälö

Unelma yhtälö on kahden sisaruksen yhteistä sisällöntuotantoa. Aitoa ja rehellistä sisältöä, ripauksella huonoa huumoria. Arkea ja unelmia, avointa puhetta taloudesta sekä säästämisestä, kodin sisustamista ja kauneudenhoitoa sekä kosmetiikkaa kauneudenalan ammattilaisten näkökulmasta.

Carita Toronen Unelmayhtalo2

Carita Toronen

Sisällöntuottaja

On 31-vuotias yrittäjänä työskentelevä vaimo ja kahden lapsen äiti. Yrittäjyyden taustalla on yli 10 vuoden taival kauneuden parissa hiusalan ammattilaisena ja usean vuoden kokemus sisällöntuotannosta. Hektistä uraäidin arkea rivitalo kolmiossa. Kodin sisustamiseen ja viherkasveihin hurahtanut  someaddikti. Hetkessä elävä unelmoija joka on vasta aikuisiällä kiinnostunut säästämisestä sekä yrittää parhaansa mukaan tehdä vain tarkkaan harkittuja hankintoja (toistaiseksi huonolla menestyksellä). Haaveilua unelmien omakotitalosta, kiireettömästä arjesta ja pitkistä kahvitauoista.

Karo 1

Karoliina Pesonen

Sisällöntuottaja

On 24-vuotias kauneusalan yrittäjä ja avopuolisonsa kanssa asuva dog mama. Hyvää ruokaa rakastava ja elämästä nauttiva surkea kotikokki joka turvautuu mielummin ravintolan take away annoksiin kuin oman keittiön uusiin makuelämyksiin. Kosmetiikka-addikti jonka kylpyhuoneen kaapit pursuavat erilaisia purkkeja ja purnukoita. Rakkautta kodin sisustamiseen skandinaavisella tyylillä. Tulevaisuuden haaveena yrittäjän uralla eteneminen, omakotitalon rakentaminen ja maailmalla matkaaminen.

Blogiin liittyvissä asiaoissa
Ota yhteyttä

Haku